Ακυρώσεις-Επιστροφές

Ακυρώσεις-Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων και να τα επιστρέψετε, με δική σας χρέωση.                  Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό από κατασκευής (δηλαδή το ελάττωμα δεν οφείλεται σε δική σας λανθασμένη η κακή χρήση), τα μεταφορικά έξοδα  θα σας επιστραφούν μετά την έγκριση του τεχνικού τμήματος της αντιπροσωπείας.

Επιστροφές που αφορούν ταμειακές μηχανές, φορολογικούς μηχανισμούς, ΑΔΗΜΕ και άλλα φορολογικά μηχανήματα δεν γίνονται δεκτές.

Όροι επιστροφών:

1) Τονίζεται ότι οι επιστροφές αφορούν αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή διαφορετικού κωδικού προϊόντος ίσου ή υψηλότερου τιμήματος με την προϋπόθεση να καταβάλλετε την διαφορά, και όχι επιστροφή χρημάτων.

2) Επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού από κατασκευής προϊόντος και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του.

3) Για να είναι εφικτή οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από τα απαραίτητα νομοποιητικά έγγραφα και την πρωτότυπη απόδειξη – τιμολόγιο αγοράς.

4) Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε, πλήρες, με την αρχική του συσκευασία.

5) Για την διεκπεραίωση οποιασδήποτε επιστροφής είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Ακυρώσεις

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την παραλαβή της. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να τηλεφωνήσει στο 210 5736 036 ή στο 6970 099 009 και να δηλώσει την επιθυμία του. Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης της παραγγελίας , μέσω του ιστοτόπου www.tamiakes-mixanes.com Το tamiakes-mixanes.com θα αποδεχθεί την ακύρωση υπό την αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί προς αποστολή στον πελάτη.