Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

tamiakesΗ DGL Electronics είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και αντιλήψεις έχοντας  στη σκέψη της τον επαγγελματία που ψάχνει ποιότητα ,υποστήριξη και τιμή, το 2010 έκανε πράξη τις ιδέες σπάζοντας το κατεστημένο στις ακριβές ταμειακές μηχανές με μελετημένες προτάσεις για κάθε κατάστημα ξεχωριστά, γι αυτό  και σήμερα πρωτοπορεί τόσο στην πώληση όσο και την υποστήριξη των καλύτερων ταμειακών συστημάτων της αγοράς.

Εξοπλίζουμε επιχειρήσεις με ταμειακές μηχανές, φωτοτυπικά μηχανήματα, επαγγελματικές ζυγαριές, ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων, μηχανές γραφείου, και  ότι χρειαστεί το κατάστημα  η το γραφείο σας, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες επαγγελματικού  εξοπλισμού, στην ανώτερη ποιότητα με επώνυμες, αξιόπιστες και καταξιωμένες μάρκες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Την εταιρεία πλαισιώνουν έμπειρα και δυναμικά στελέχη με εξαιρετική γνώση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χρόνο παράδοσης, κατανοητής επίδειξης και τεχνικής υποστήριξης, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Κύριος στόχος μας είναι οι πελάτες μας να γίνουν οι διαφημιστές μας. Γι’ αυτό προσπαθούμε με ειλικρίνεια στις συναλλαγές, με συνέπεια στις υποσχέσεις πριν και μετά την πώληση και με τις σωστές προτάσεις να προωθήσουμε και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας. Ψάξτε, ενημερωθείτε και ελάτε να βρούμε μαζί τη μηχανή που σας ενδιαφέρει και μην διστάσετε για οποιαδήποτε απορία σας να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα !

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο κατάστημα μας

Εμείς, στη DGL Electronics, θέλουμε ενημερωμένους αγοραστές και ευχαριστημένους πελάτες!

Σας ευχαριστούμε

Δημήτρης Γρέντζελος